Diepreiniging en restauraties bij grafmonumenten

  • By -

Diepreinigen van een grafmonument

Eens in de zoveel tijd is het goed het grafmonument te onderhouden middels een schoonmaakbeurt. Dit kan Veluwehof Natuursteen verzorgen door middel van een goede diepreiniging. Wij impregneren het gehele monument met een beschermmiddel, die ervoor zorgt dat vuil en algen minder hechten en de poriën afsluit.

Restauratie of renovatie van een grafmonument

Door de jaren heen is het mogelijk dat een grafmonument in verval raakt. Het is mogelijk om de steen te renoveren of restaureren. Bij renovatie brengen wij het monument weer in volledige nieuwstaat door bewerkingen en/of gebruik te maken van nieuwe onderdelen. Bij restauratie repareren wij het monument en houden we de huidige (oude) uitstraling in tact.

Wat adviseren wij onze klanten?

  • Eén- of tweejaarlijks het grafmonument te laten onderhouden door de specialist. Met het onderhoudsabonnement bestaande uit een periodieke behandeling en inspectie bent u gegarandeerd verzekerd van één of twee keer per jaar betreffende het onderhoud en schoonmaak van het grafmonument.
  • Aanvullend op het één- of tweejaarlijks onderhoud, tussentijds zelf onderhoud en schoonmaak aan het grafmonument verzorgen.

 

Meer informatie ontvangen over schoonmaak of onderhoud?

Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van een onderhoudscontract, de schoonmaak en het onderhoud van grafmonumenten is dat zeker mogelijk.  U kunt ons bellen of langs komen in Voorthuizen. Wij vertellen u er graag meer over.

Heeft u interesse en wilt u zich aanmelden voor het onderhoudsabonnement
kunt u dit mailen naar ‘info@veluwehof.nl’
Vermeld daarbij:
• Gewenste variant: 1 of 2 keer per jaar
• Betreffende begraafplaats
• Graflocatie
• Naam overledene + datum van overlijden
Wij zullen dan in overleg met u het abonnement in gang zetten.

U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies. Via het contactformulier kunt u een afspraak maken of u kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer 0342-473994.