ING – Starter van de Maand

Wij kunnen ons, tot ons groot genoegen, de start up van de maand April noemen bij de ING. Door contact met de onderneming en het enthousiasme van ING voor onze dienst zijn wij uiteindelijk uitgekozen. Deze maand (April 2016) waren er zo’n 100 inschrijvingen voor deze prijs. Het is natuurlijk iets om trots op te zijn, want hierdoor kunnen wij ons onderscheiden.

Zelfs een bedrijf als ING ziet een groot potentieel in onze dienst en dat was één van de beweegredenen om ons de prijs aan ons uit te reiken. Het is natuurlijk ook een sterk punt dat wij, ondernemers van QualityWash, werken zonder water. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig bijna een must om een succesvolle onderneming op te zetten. Dit zag ING ook in. Ook kwam er nog eens bij dat de producten die wij gebruiken volledig biologisch afbreekbaar zijn en dus komen er geen schadelijke stoffen in het milieu.

Wij hopen door deze onderscheiding een hoop naamsbekendheid te creëren en nieuwe klanten van een schone auto te voorzien. Heeft u verder nog vragen rondom onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via deze pagina.