Tweedehands auto kopen is veilig als je dat online doet!

Een tweedehands auto kopen is voor veel personen best een opgaven. Als je niet veel verstand hebt van de autotechniek snappen wij ook wel dat het best lastig kan zijn. Hoe weet jij of de verkopende partij eerlijk is en je de waarheid verteld over de staat van de auto? Hoe weet jij of je niet de spreekwoordelijke kat “in de zak” koopt? Heel eerlijk gezegd weet je dat niet, mits je jouw tweedehands auto online koopt bij Bynco. 

Hoe werkt Bynco?

Bynco verkoopt alleen tweedehands auto’s online, je kunt de auto niet komen bekijken in een showroom. Op de website van Bynco kun je alle auto’s die tweedehands verkocht worden bekijken door middel van foto’s. Ook staat er bij iedere auto een duidelijke omschrijving en worden ook de eventuele gebruikssporen vermeld. Wil jij een tweedehands auto kopen die op de website van Bynco staat? Klik dan op bestellen. Je dient nu jouw gegevens in te vullen en een afspraak te maken voor de levering van de auto. De auto wordt namelijk bij je thuis bezorgd! 

Waarom is Bynco veilig voor het kopen van een tweedehands auto?

Nadat je de tweedehands auto ontvangen hebt gaat er een proefperiode in. Tijdens deze proefperiode van 14 dagen of 200 km kun je naar hartenlust jouw nieuwe tweedehands auto uitproberen. Kom je er in deze tijd achter dat dit toch niet de auto is die bij jou past? Dan kun je kosteloos jouw auto retourneren aan Bynco en krijg je het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Besluit je de tweedehands auto te kopen en de proefperiode is goed bevallen, dan ontvang je 180 dagen garantie op jouw nieuwe tweedehands auto. Mocht er toch iets onverwacht en onverhoopt kapot gaan aan jouw auto, wat valt onder technische mankementen, dan ben je daarvoor verzekerd en wordt de auto kosteloos gemaakt. Een tweedehands auto kopen doe je dus zonder enkel risico bij Bynco!