Wat is glascoating?

Mensen die echt van hun auto houden, kiezen voor glascoating. Glascoating is een beschermende lak die minimaal 5 jaar op uw auto blijft zitten. Deze lak zorgt ervoor dat de auto schoner blijft en wanneer de auto toch vuil geworden is, gaat het schoonmaken een stuk sneller.

Waarom kiezen voor glascoating?

Doordat de auto is voorzien van een extra laklaag, zal vuil minder snel hechten aan de auto en zo blijft de auto voor een lange tijd schoon. Wanneer er dan toch vuil aan de auto gehecht zit, kan deze supersnel verwijderd worden door middel van sproeien van water op de vuile plekken. Niet alleen zorgt het voor minder vuil. Men omschrijft het ook als: duurzaam, krasbestendig, waterafstotend en glans versterkend.

Voegt de lak nog iets toe?

Glascoating zorgt voor een diepere glans van de huidige lak. Deze coating is waterafstotend en biedt een beschermlaag voor vijf jaar. Ook biedt het onder andere nog bescherming tegen: UV-straling, corrosie, oxidatie, chemicaliën en pekel. Zeker wanneer u geen zin heeft om telkens in die lange rij te wachten bij de autowasstraat is glascoating ideaal.

Waar bestaat glascoating uit?

De coating bestaat uit Si02. Dit is een stof die bij aanraking met zuurstof verandert een een keiharde microscopische laag glas. Er komt dus een laag glas over de laklaag van de auto, maar dat valt nauwelijks te zien. Ook geeft coating de huidige laklaag meer glans . De precieze dikte van het glas is afhankelijk van de samenstelling en is dus altijd uniek.

Glascoating sluit poriën af

Het glas zorgt ervoor dat poriën van de laklaag van de auto worden afgesloten. Het vuil kan daar niet bij en dus ook niet hechten aan de auto. Met deze laklaag heeft u geen last meer van vogelpoep, teer, pekel en olie.

Wie kan glascoating aanbrengen?

De specialist in het aanbrengen van glascoating is Legal Shine Detailing. Legal Shine Detailing is een betrouwbare specialist die glascoating van zeer hoge kwaliteit op een zorgvuldige manier aanbrengt.